Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 18.38

04 april 12.47, Rån väpnat, Karlstad

Grovt väpnat rån i Karlstad

Vid sen lunchtid har en händelse som tillsvidare rubriceras som grovt väpnat rån inträffat strax väster om Karlstad. I ärendet är många polisiära enheter engagerade. Tillsvidare avvaktar polisen med ytterligare upplysningar i fallet.  

 

Uppdatering kl 18.15.

En förundersökning gällande  grovt rån, grov misshandel samt olaga hot är inledd. Ärendet leds av åklagare. I samband med brottet sågs en bil som larmades ut. På E18 utanför Kristinehamn iakttogs den av en polispatrull som följde efter den och stoppade den efter ett kortare förföljande. Två män greps på platsen och några timmar senare har en tredje man gripits i Kristinehamn som misstänks ha inblandning i brotten.

Bilen är tagen i beslag och bärgad från platsen.

För övrigt kommer ingen ytterligare information lämnas under kvällen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen