Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 17.05

04 april 15.21, Rån väpnat, Göteborg

En man har blivit rånad på bla matvaror i centrala Göteborg.

Polisen får in ett samtal från en man som uppger sig blivit rånad på bl.a. en kasse matvaror och en pizza samt en telefon.

Rånet ska ha ägt rum i närheten av Korsvägen/ Lundgrens trappor och tre okända män uppges ha hotat med ett pistolliknande föremål, tillgripit maten mm och sedan försvunnit från platsen i riktning mot Näckrosdammen.

Vapnet har inte avlossats, offret har inga fysiska skador.

Polis åker till platsen för att tala med rånoffret.

På plats gör polisen ett försök att finna de tre gärningsmännen med hjälp av hund.

Polisen följer spår från platsen och under vägen så finner man bl.a. maten och pizzan, i höjd med artisten. Vid Gösta Rångsgatan finner polisen även fyra män som stämmer in på signalementet. Det är fyra unga män i åldern 14-16 år. Polisen finner även ett vapen kastat på platsen. Oklart om det är ett riktigt vapen. Troligen ett kolsyrevapen. Det förändrar dock inte brottsrubriceringen. 

Samtliga grips.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen