Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 20.45

04 april 15.40, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Sammanfattning för kvällen i Västerbotten

Trafikolycka, e12 Västansjö Tärnaby, Kl 15:06

I samband med att polispatrull är på platsen med anleding av en annan trafikolycka observerar de två personbilar som kolliderar. Det var stopp i trafiken undertiden bärgningsarbetet pågick. En person kommer uppsöka sjukvård för kontroll, uppges ej vara allvarligt skadad. Polispatrull skriver anmälan om trafik.

Ringa stöld, Skellefteå, Kl 15:19

Patrull kallas till platsen då en person misstänks ha stulit varor på en butik i centrala Skellefteå. Mannen är i 25-års åldern. Mannen är misstänkt för ringa stöld, mannen omhändertas även på grund av sin berusning.

 

Ringa stöld, Skellefteå, Kl 16:14

Två minderåriga flickor stoppas av väktare då de misstänks ha stulit varor i en butik i centrala Skellefteå. Polis åker till platsen. Flickorna överlämnas till föräldrar och patrullen skriver en anmälan.

 

Olaga hot, Skellefteå, Kl 17:00

Polispatrull beordras till en adress i centrala Skellefteå. En person grips av polis för olaga hot.

Uppdatering klockan 19:30

Händelsen utspelat sig i en bostad i centrala Skellefteå. Parterna är bekanta med varandra. Gärningsmannen ska ha slagit två personer som fanns i bostaden. Gärningsmannen har sedan hotat en utav personerna med kniv. Gärningsmannen är gripen och polispatrull skriver anmälan (två fall av misshandel samt 1 fall av försök till grov misshandel alternativt grovt olaga hot) samt förhör.

Mer information kan inte lämnas i ärendet i nuläget.

 

 

Trafikbrott, Vilhelmina, Kl 17:30

Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil i centrala Vilhelmina. Föraren, en man i 20-års åldern, misstänks för grov olovlig köring. Polispatrullen skriver en anmälan.

 

Trafikolycka, E4 Sörmjöle Umeå, Kl 17:51

Samtal inkommer till polisen då en personbil kört in i räcket. Polispatrull är klar på plats och skriver en anmälan trafik utan misstanke om brott. Ingen person uppges vara skadad.

 

Trafikolycka, E4 Alvik Umeå, Kl 18:16

Polispatrull åker till söderslättsrondellen då det inträffat en singelolycka och personbilen ska stå trafikfarligt. Polispatrull åker till platsen och inväntar bärgare. Ingen uppges vara skadad. Polispatrull skriver en anmälan om trafik, ingen misstanke om brott.

 

Trafikolycka, Storgatan Skellefteå, Kl 19:07

Polispatrull larmas till platsen då två personbilar kolliderat, skall vara en sidokrock. En person uppges vara lindrigt skadad, klagar på smärta i handled. Polispatrull skriver anmälan om trafik.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen