Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 19.06

04 april 17.04, Bråk, Kävlinge

E6 i höjd med Lundåkra. Bråk mellan två män.

Polisens regionledningscentral får flera samtal om ett bråk mellan två män på E6 i höjd med Lundåkra, i södergående körbana. Polis larmas till platsen.

Polis anträffar en skadad man på platsen, ambulans tillkallas. Skadornas art och omfattning är just nu okända men eventuellt har ett tillhygge använts av den skadade mannens motpart.

När polis anländer, har en av männen lämnat platsen i bil. Vittnen, som bevittnat händelseförloppet, har noterat registreringsnumret på mannens bil och polispatruller beger sig till bilägarens hemadress.

Mannen, som visar sig identisk med bilägaren, anträffas på hemadressen. Orsaken till bråket och männens relation är just nu inte känt.

Uppdatering kl. 18.58: Bråket mellan de två männen uppstod efter en mindre trafikolycka på E6, då de båda männens bilar sammanstötte.

Det finns misstanke om att båda männen har varit aktiva i bråket och båda parter är därför misstänkt och målsägande. Inget frihetsberövande har skett. Polisen upprättar anmälan om misshandel och skadegörelse. Eventuellt kan ytterligare brott bli aktuella och i så fall trafikbrott.

Den ena parten hade en lindrig sårskada i huvudet och blev omsedd av ambulanspersonal men var inte i behov av sjukhusvård.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen