Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 april 20.03

04 april 18.13, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Sammanfattning för kvällen i Norrbotten

Ringa stöld, Luleå, Kl 16:55

Polis kallas till platsen då en man i 20-års åldern misstänks ha stulit varor i en butik i centrala Luleå. Polispatrullen har tagit upp anmälan samt hållt förhör på platsen.

 

Misshandel, Södra Sunderbyn Luleå, Kl 17:05

Polispatrull larmas till platsen då en man uppges ha misshandlat en kvinna. När patrullen kommer till platsen uppmräksammas de om att mannen ska ha misshandlat ytterliggare en kvinna. Gärningsmannen ska ha lämnat platsen. Gärnigsmannen uppges vara bekant med båda målsägande, men ej nära relation. Polispatrull skriver två anmälan om misshandel. Ingen uppges vara allvarligt skadad.

Trafikolycka, Lv968/Lv591 Luleå, Kl 18:33

Polis larmas till platsen då en personbil kört in i en refug. Skyltar blivit nerkörda och personbilen ska stå trafikfarligt.  Polispatrull skriver en anmälan om trafik. Ingen person ska vara skadad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen