Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 april 22.41, Trafikolycka, smitning från, Västervik

Tjustvägen. Personbil kolliderar med mur och avviker från platsen.

En personbil kolliderar med en mur i anslutning till bostadshus på Tjustvägen. Det kommer även uppgifter om att aktuell personbil kolliderat med en parkerad släpvagn och ett staket. Personbilen fortsätter sin framfart utan att stanna. Polis larmas till platsen.

Vittnen följer efter personbilen och polisen dirigeras till en adress, där personbilen ses stanna. Två män ses lämna personbilen till fots och polis kan efter en stund lokalisera männen.

En av männen medtas för provtagning, det är i nuläget oklart vilken eller vilka brottsmisstankar som är aktuella. Personbilen är tagen i beslag med stöd av trafikbrottslag och bärgare är beställd.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen