Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 april 13.31

05 april 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm, i kväll arbetar Peter Adlersson och Tommy Nyman.

00.12 Trollhättan, väpnat rån
Två unga män kommer in i en butik på Magasinsgatan, de är maskerade och en av dem har ett gevärsliknande föremål med sig. De hotar personal i butiken, oklart i nuläget vad som tillgrips. Männen springer från platsen, inga personskador finns uppgivna. Efter spaning i området kan två män i 18-årsåldern gripas misstänkta för väpnat rån, inget vapen är ännu anträffat. I butiken finns övervakningskamera. En teknisk undersökning görs under dagen. En förundersökning inleds med rubrik grovt rån samt vapenbrott.
Uppdatering: De två misstänkta männen anhölls under förmiddagen av åklagare på sannolika skäl.   

00.41 Tranemo, larm inbrott
Från en byggarbetsplats på Järnvägsleden går ett larm. Via kamera kan två personer ses inne på området. En bil lämnar platsen i hög fart i riktning mot Björkered. Polispatrull kan stoppa bilen på Oljevägen i Anderstorp, ur bilen springer tre personer, en av de tre grips omgående och de två andra omhändertas efter en kort språngmarsch. Föraren grips och passagerarna tas med för provtagning. Anmälan skrivs om bland annat grov vårdslöshet i trafik, misstänkt drograttfylleri, ringa narkotikabrott, grov olovlig körning, narkotikainnehav, inga personskador finns uppgivna.     

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen