Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 05 april 13.39

05 april 12.37, Försvunnen person, Höör

Sökinsats efter försvunnen flicka, Norra Rörum. Senare anträffad välbehållen.

En femårig flicka anmäls försvunnen av en efter att flickan lekt på en lekplats i närheten av bostaden. Flickans mamma har tillsammans med grannar letat efter flickan i närheten utan att hon anträffats. Polispatruller skickas till platsen för ytterligare informationsinhämtning, för att spana efter flickan och för att påbörja spårning med hund. Polisens helikopter deltar också i sökandet.

Flickan beskrivs vara cirka 100 centimeter lång, ha blont hår och var vid försvinnandetillfället iklädd grå tröja med rosa detaljer och mörka mjukisbyxor.

Ser du eller har du nyss sett flickan? Ring 112. Tips och andra observationer mottages tacksamt via 114 14.

Läs mer om hur polisen arbetar med försvunna personer via länken https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/forsvunna-personer/

Uppdatering 13.36: Flickan anträffas välbehållen hemma hos en annan liten flicka. En polispatrull kör flickan till henne mamma.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen