Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 april 21.37, Trafikbrott, Stockholm

Trafikolycka efter att bil på Södermalm inte stannat på polismans tecken.

En bil på Södermalm som en patrull försökte stoppa valde att försöka undkomma. Bilen var nära att köra på personer samt körde in i ett antal parkerade fordon. Efter ett efterföljande krockade bilen med ett annat fordon. Två personer som färdades i den sistnämda bilen fick åka ambulans till sjukhus. En person som färdades i bilen som försökte undkomma fick också åka till sjukhus.

Fyra personer som färdades i bilen som försökte undkomma togs under kontroll av polis och en lyckades undkomma. Mannen som misstänks för körmningen greps, men släpptes senare under natten.

Bilföraren misstänks bland annat för vållande till kroppsskada, grov vårdslöshet i trafik och för att inte ha stannat på polismans tecken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen