Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 april 05.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

22.09 Göteborg, skadegörelse
På Godhemsgatan ser vittnen ett gäng som gått upp på taket på en bil och står och hoppar. De har även slagit sönder en skylt i närheten. Polisen söker i området men hittar inga misstänkta. En anmälan om skadegörelse skrivs.

03.06 Borås, brand
Larm om brand i bostad i Kyrkbyn. När räddningstjänsten kommer fram är det en hel del rökutveckling. Det visar sig vara en plaststol som av okänd anledning börjat brinna. Mindre brand och ingen anmälan behöver skrivas. Inga personskador.

03.14 Falköping, drograttfylleri
På Wetterlinsgatan stoppas en bilist för kontroll. Två män i 30-årsåldern färdas i bilen och båda misstänks vara drogpåverkade. De tas med för provtagning och föraren rapporteras för drograttfylleri och passageraren för ringa narkotikabrott.

03.26 Mölnlycke, inbrott
På Hemköp i Mölnlycke har flera personer tagit sig in. Enligt vittnen har man burit ut säckar med gods och sen åkt iväg med bil från platsen. De har försvunnit i en mörk SUV och polisen har sökt efter den med många enheter men inte kunnat få stopp på den. Oklart vad som stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen