Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 april 09.40

06 april 07.37, Trafikolycka, singel, Norrköping

Bilist körde av E4 söder om Norrköping.

07.05 Polisen fick samtal om en singelolycka på E4 södergående i höjd med Melby, söder om Norrköping. En personbil ska ha kört av vägen.

07.31 Polis på plats. Det ska vara en person som färdades i bilen, men det finns än så länge ingen information om skadeläge eller andra uppgifter om personen.

07.42 Föraren ska ha drabbats av smärtor i rygg och nacke, och har förts till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har ännu ingen identitet på den drabbade. Trafiken flyter på förbi olycksplatsen. Bilen kommer att bärgas.

09.25 Föraren av bilen var en man i 20-årsåldern. Han är misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik, och har genomgått provtagning på sjukhuset.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen