Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 april 06.30, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt, Jönköpings län

Regionlednings centralen i region Öst har under tiden 22:00-05.00 hanterat 132 händelser i Jönköping och Östergötlands län. 4 personer har gripits i Jönköping och i Jönköpings och Östergötlands län har 17 personer omhändertagits, företrädesvis med anledning av berusning i kombination ordningsstörningar

 

Noterbart:

Strax innan kl 00:00 grips en man i 30-årsåldern i Husqvarna misstänkt för hot mot tjänsteman samt hot mot tjänsteman. Men misstänkte medtogs till en början då han misstänktes vara påverkad av droger. Vid medtagandet måttade denne en slag mot en av de ingripande poliserna samt hotade patrullen.

Kl 01:25 greps en man i 25 årsåldern vid en nattklubb i Jönköping för sexuellt ofredande. Han misstänks för att ofredad 3 kvinnor genom fysisk beröring samt ovälkommet närgånget fotograferande.

Kl 03:51 inkom samtal om ett grövre brott i Vetlanda. En man i 35-årsåldern var allvarligt skadad efter att ha utsatts för våld med någon form av stickvapen. Brottet skedde i en bostad i vilken det fanns flera andra personer. Kort efter brottet kunde 2 misstänkta gärningspersoner gripas misstänkta för försök till mord. En man i 25-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern greps i nära anslutning till platsen.

Målsägande förd till sjukhus i ambulans med allvarliga skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen