Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 april 12.19, Mord/dråp, Vetlanda

Allvarligt skadad 35-åring har avlidit.

03:51 inkom ett samtal till polisen om ett grövre brott i centrala Vetlanda. Enligt samtalet var en man i 35-årsåldern allvarligt skadad efter att ha utsatts för våld med någon form av stickvapen. Den 35-årige mannen fördes till sjukhus i ambulans med skador som bedömdes allvarliga och han opererades akut. Brottet hade skett i en bostad i vilken det fanns flera andra personer.

Kort efter brottet kunde två personer gripas misstänkta för försök till mord. De gripna, en man i 25-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern, påträffades i nära anslutning till platsen.

12.15 Den 35-årige mannen har avlidit av sina skador och mannens anhöriga har underrättats.
Händelsen rubriceras nu som mord.

Polisen arbetar nu intensivt för att få en bild av vad det är som har hänt. Bland annat har en teknisk undersökning utförts på platsen under morgonen och brottsplatsen kommer fortsatt att vara avspärrad. Polisen arbetar även med att förhöra de misstänkta samt andra personer som kan ha uppgifter att lämna i ärendet.

Polisen söker också kontakt med de som ännu inte har pratat med polisen och som kan ha upplysningar att lämna, från platsen eller dylikt. Den som har information kan ringa 114 14.

På grund av att det är så tidigt i utredningen kommer inga ytterligare uppgifter om att lämnas i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen