Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 april 16.38

07 april 15.19, Rån väpnat, Göteborg

En person skjuts i samband med ett rån i hemmet i Utby.

Flera maskerade rånare i vita skyddsdräkter, overaller, rånar en person i dennes bostad, oklart vad man fått med sig. Mannen skjuts i benet i samband med händelsen. Rånarna lämnar sedan i två bilar men när en av rånbilarna skall lämna krockar den och blir obrukbar. Rånarna tar då till fots och under flykten rånar de en person på dennes bil och lämnar i riktning mot Partille.

Rånarna är beväpnade och skall betraktas som farliga. Flera patruller till området för att hjälpas åt för att försöka fånga in de inblandade. Helikoptern är även på väg för att var behjälpliga.

Polisen vill gärna ha tips från allmänheten om man gjort några iakttagelser före/ under/ efter själva händelsen. Ring 114 14 för att lämna tips.

Polisen letar efter en silvrig Volvo V70 som en person rånades på i samband med flykten.

Flyktbilen påträffad i Partille Centrum men inga personer kvar på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen