Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 april 17.32

07 april 16.15, Trafikolycka, Kristianstad

E22 mellan Ovesholm och Tollarp. Personbil med hästsläp kolliderar med vägens mitträcke.

En personbil med hästsläp kolliderar med vägens mitträcke på E22 mellan Ovesholm och Tollarp. Olyckan inträffar i norrgående körbana. Polis larmas till platsen.

Enligt initial uppgift ska varken person eller djur vara skadade men trafikintensiteten på plats är hög och ett antal hästar måste lastas om i samband med bärgningsarbetet.

Uppdatering kl. 17.20: Vid kollisionen skadades ett antal stolpar till vajerräckets konstruktion. Trafikverket kommer att åtgärda skadan. Polisen upprättar anmälan om trafikolycka.

E22 har delvis och helt varit avstängd under tiden hästarna lastades om. Vägen är nu helt öppen i båda färdriktningarna och bärgningsarbetet är avslutat.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen