Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 april 00.32

07 april 18.24, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Händelser i länet fram till 02:00.

18:29 - Ringa stöld, Boden
En kvinna i 20-årsåldern är misstänkt för ringa stöld efter att ha gripits av en väktare i en butik i Boden.

19:39 - Anträffad stulen bil, Sävast
Samtal inkommer angående en övergiven dikeskörd bil som visar sig vara stulen. En polispatrull har varit på platsen och kontaktar anmälan samt avlyser bilen.

19:25 - Anträffad stulen skoter, Piteå
En ägare har hittat sin skoter som blev stulen under natten. En polispatrull har varit på platsen och säkrat spår.

22:45 - Lugnt i länet.

23:18 - Skadegörelse, Gällivare
Samtal inkommer om att några personer håller på att bryta sig in i ett parkeringshus i centrala Gällivare. På plats konstateras att ett hänglås är trasigt och att man tagit sönder en del saker inne i parkeringshuset. Anmälan skadegörelse och olaga intrång.

23:33 - Skadegörelse, Gällivare
Samtal inkommer om att några personer klottrar på Sjöparksskolan. Patrullen oms skickas till platsen letar efter gärningsmännen utan att hitta dem och skriver en anmälna gällande skadegörelse.

23:56 - Bråk, Jukkasjärvi
Samtal inkommer om ett bråk på Ishotellet i Jukkasjärvi. När patrullen kommer dit så visar det sig att det är tre personer som varit inblande. De tre personerna behöver kyla ner sig och blir avvisade från platsen av patrullen. Inget brott, ingen anmälan upprättad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen