Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 april 18.41, Narkotikabrott, Västerås

Bråk slutade i narkotikabrott

Flertalet polispatruller larmades till Skiljebo Centrum med anledning av att flera vittnen observerat cirka 10 stycken personer som slogs med varandra. Väl på plats hade slagsmålet slutat och parterna skingrat sig, stämningen var dock fortfarande upprörd. Ingen hade blivit skadad i samband med slagsmålet. Däremot hittade patrullerna en påse innehållandes en mindre mängd misstänkt narkotika på platsen. Ingen utav de inblandade personerna ville kännas vid påsen med den misstänkta narkotikan. Den togs därför i beslag utan att kunna knytas till någon känd gärningsman. En anmälan gällande ringa narkotikabrott genom innehav upprättades. Samtliga personer fick lämna platsen efter noggrann kontroll.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen