Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 april 04.18, Rattfylleri, Ljungby

Misstänkt drograttfylleri.

Polispatrullen stoppar en bil på Långgatan i Ljungby för en rutinkontroll. Det visar sig att föraren, en man född -72, har sedan tidigare fått sitt körkort återkallat och misstänks nu för grov olovlig körning.  Han misstänks för drograttfylleri då han uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika samt ringa narkotikabrott för eget bruk. Vid husrannsakan i bilen påträffas misstänkt narkotikaklassat preparat.

Passagerarens, en kvinna född -77, misstänks för tillåtande av grov olovlig körning då hon låtit en person som inte har körkort köra hennes bil, trots att hon har vetskap om detta. Även hon misstänks för ringa narkotikabrott.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen