Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 april 05.55

08 april 05.08, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt, Jönköpings län

Regionslednings centralen i regionÖst har under nattemn hanterat 137 händelser i Jönköpings och Östergötlands än. I Jönköpings län har 2 person gripits och och i sammanlag har 25 personer omhändertagits med anledning av berusning och ordningstörningar.

Lördagsnatten får betraktas som lugn, inga grova brott eller mer omfattande händelser har kommit till polisen.

Noterbart

Kl 01:16 inkom uppgift om bråk mellan flera personer i Tranås. De var två grupperingar som hamnat i bråk med varandra. Tvåmän i 50-60års åldern grips misstänkta för misshandel av 3 målsägande. De misstänkta har misshandlat målsäganden genom sparkar och slag samt mot en målsägande utdelat ett slag med en glasflaska. Ingen av målsägandena har tillfogats allvarliga skador men hade svullander och mindre sårskador i ansiktet och huvud. Målsägandena är mellan 50-20års åldern.

Kl 01:54 inkom larm om två personbilar som var satta i brand. Branden misstänks vara anlagd varför anmälan skadegörelse genom brand upprättats.

Kl 03:50 inkom samtal från Värnamo och två yngre kvinnliga målsäganden. De uppgav att de hade blivit rånade på en mobiltelefon genom att gärningsmannen hotat dem med något pistolliknande föremål. Patruller kunde inte finna någon gärningsman.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen