Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 april 06.53, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

00.11 Halmstad, rattfylleri
På Söndrumsvägen stoppar polispatrull en bil som körs med två punkterade däck. Föraren som är en man i 25-årsåldern misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

00.33 Varberg, misshandel
Två okända män har misshandlat en man utomhus vid Sjöallén. Mannen har slagits ner och de har sedan sparkat på honom när han låg ner. Den skadade körd i ambulans till sjukhus. Anmälan om grov misshandel. Ingen är ännu gripen.

03.47 Kungsbacka, försök till grov misshandel
På ett boende i Kullavik har en kvinna i 20-årsåldern hotat personal med kniv. Kvinnan försvann sedan från platsen. Ingen skadades vid händelsen och kvinnan kunde senare gripas i området av tillkallad polis. Hon är misstänkt för försök till grov misshandel alternativt olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen