Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 april 06.54, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

22.43 Sotenäs, trafikolycka
Nära Hunnebostrand körde en bil av vägen och in i ett träd. Föraren körd i ambulans till sjukhus med bröst och nacksmärtor. Enligt uppgift från passagerare i bilen väjde föraren för ett rådjur innan olyckan.

01.08 Göteborg, rattfylleri
På Björlandavägen skulle en polispatrull stoppa en bil för kontroll. Föraren stannade inte utan polisen körde efter den flyende bilen. Vid korsningen med Hisingsleden körde den misstänkte bilen ner ett trafikljus och hamnade i diket. Även den förföljande polisbilen hamnade i diket. Ingen person skadades i olyckan. Föraren i den misstänkta bilen, en man i 20-årsåldern blåste positivt och är misstänkt för rattfyller.

01.21 Göteborg, skadegörelse
På Gråbovägen brinner en parkerad personbil. Räddningstjänsten var på plats och släckte. Polispatrullen skrev anmälan om skadegörelse genom brand.

01.54 Ulricehamn, rattfylleri
På Strandgatan stoppades en bil för kontroll. Föraren som var en man i 2o-årsåldern misstänkts för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

02.04 Dals-Ed, misshandel
I en lägenhet i Dals-Ed grips en man efter att han misshandlat en kvinna. Inga uppgifter om kvinnans skador men inget behov av akut sjukvård. Mannen misstänkt för misshandel.

03.04 Skövde, rattfylleri
På Hjovägen stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 35-årsåldern blåste positivt och misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

03.54 Göteborg, mordbrand
Räddningstjänst kallades till en frisersalong i centrala Göteborg där ett larm utlösts. På plats konstaterades att det brunnit i en soffa i lokalen. Ingen misstänkt men en anmälan om misstänkt mordbrand är skriven. Platsen ska under dagen undersökas av tekniker.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen