Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 april 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser 02:00 - 07:00

02:28 Ofredande, Luleå
En kvinna ringer till polisen och berättar att hon blivit upptryckt mot en vägg av en man hon har en relation till. När patrullen kommer till platsen är det lugnt. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om ofredande. Både mannen och kvinnan är i 20-årsåldern.

02:46 Våld mot tjänsteman, Gällivare
Polis kallas till ett hotell där en ordningsvakt omhändertagit en kvinna. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, misstänks för våld mot tjänsteman, oklart vad som hänt.

03:39 Rattfylleri, Luleå
Polisen försöker stoppa och kontrollera ett fordon i Innerstaden. Föraren stannar inte och efter ett förföljande kör bilen in i väggen till ett p-hus. Varken förare eller passagerare behövde sjukvård. Föraren visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med patrullen för provtagning. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar körkort. En anmälan om drograttfylleri, brott mot knivlagen, grov olovlig körning, samt trafikolycka har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen