Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 april 08.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

00:53 Misshandel, Lycksele
Polis kallas till ett hotell med anledning av ett bråk mellan två män i 25-30-årsåldern . En av männen misstänks för olaga hot och ofredande, den andra för misshandel. En av männen skjutsades till akuten av patrullen.

01:13 Narkotikabrott, Skellefteå
Polisen kontrollerar en man på en nattklubb. Mannen, som är i 30-årsåldern, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott.

01:37 Ofredande, Umeå
Polis kallas till en krog på Ålidhem efter samtal från en ordningsvakt. En kvinna ska ha utsatts för sexuellt ofredande av en man. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om sexuellt ofredande. Den misstänkte, en man i 30-årsåldern, omhändertas med stöd av LOB.

03:31 Misshandel, Skellefteå
Polis kallas till centrum där en man i 20-årsåldern misshandlats av en för honom okänd person. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen