Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 april 11.56

08 april 13.57, Anträffat gods, Västerås

Anträffat gods i skogen.

Vid tiotiden på förmiddagen anträffar en privatperson gods i skogen norr om Önsta, Västerås.
Polisens tekniker kommer att undersöka platsen. I nuläget ges ingen annan information från polisen.

Uppdatering kl 17.45

Polisens tekniker är i skrivande stund fortfarande på plats norr om Önsta-Gryta. De bekräftar att man har anträffat skelettdelar från en människa. I nuläget kommenterar vi inte vilken typ av skelettdelar det rör sig om. Det går inte att utesluta att brott har begåtts. Platsen kommer att vara avspärrad tillsvidare.

Uppdatering kl 21.45

Efter de tekniska undersökningarna som gjorts under dagen har förundersökningsledaren beslutat om att häva avspärrningarna. En likhund har sökt i området utan att hitta ytterligare fynd. Brottsrubriceringen är brott mot griftefriden. Polisen kommer i nuläget inte att kommentera vad för typ av skelettdelar fyndet rör sig om.

Uppdatering 10/4

Åklagarmyndigheten har lämnat ny information i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen