Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 april 19.23

08 april 15.28, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Kvällens händelser i länet.

14:34 - Trafikkontroll, Ånge
En trafikkontroll genomfördes under eftermiddagen på riksväg 83 i höjd med Ånge. Tio personer fick böter på grund av för hög hastighet och en förare blev av med körkortet. Ta det lugnt i trafiken så att ni kommer hem säkert från fjällen.

15:05 - Brott mot lagen om tillsyn av hund och katt, Härnösand
En man har blivit hundbiten i foten utanför en butik i Härnösand. En polispatrull har varit på platsen och hållit förhör med de inblandade och kommer att skriva en anmälan angående brott mot lagen om tillsyn av hund och katt.

16:12 - Olovlig körning, Sundsvall
En man i 20-årsåldern är misstänkt för olovlig körning och en man i 60-årsåldern för tillåtande av olovlig körning efter att en polispatrull stoppat dem i centrala Sundsvall. De båda personerna övningskörde utan tillstånd.

16:53 - Misshandel, Örnsköldsvik
Samtal inkommer om ett bråk i entrén till restaurang i centrala Örnsköldsvik. Polispatrullen omhändertar en man på grund av hans berusning och kommer att skriva en anmälan angående misshandel.

17:05 - Rattfylleri, Sundsvall
En man i 30-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning efter att ha stoppats av en polispatrull strax söder om Sundsvall.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen