Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 april 23.32

08 april 16.00, Trafikolycka, Burlöv

Borggatan, Arlöv. Kvinna som blivit träffad av ett lossnat däck.

Polis, ambulans och räddningstjänst kallas till platsen med anledning av att en kvinna träffats av ett däck som lossnat från en bil. Kvinnan är vaken och talbar enligt initiala uppgifter.

Uppdatering:

16.25 Kvinnan kommer att avföras med ambulans.

17.15 Föraren av bilen är en man i 30-års åldern. Han visade tecken på påverkan och medtogs för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylleri. Polisen kommer även att utreda omständigheterna kring olyckan med däcket som lossnat.

Uppdatering:

Mannen är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Han är även misstänkt för grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada genom att köra bilen i hög hastighet mot en trottoarkant så att hjulet lossnade. Hjulet träffade sedan en kvinna som promenerade. Mannen saknar körkort och är misstänkt för olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen