Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 april 22.04

08 april 17.54, Misshandel, grov, Karlskrona

Nättraby. Kvinna beskjuten med troligt luftvapen.

En kvinna i 45-års åldern inkom själv till sjukhuset i Karlskrona efter att ha blivit beskjuten med ett troligt luftvapen. Hon är inte allvarligt skadad och uppger att hon blev träffad av två skott i samband med att några ungdomar på moped passerade henne. Enligt kvinnan ska ungdomarna ha färdats på två mopeder och suttit två på varje. Brottet är i nuläget rubricerat som misshandel och skall ha inträffat vid 17-tiden i Nättraby.

Uppdatering:

Ärendet är rubricerat som grov misshandel och två kulor operaras bort. En undersökning av kulorna kommer att genomföras för att kunna fasställa vad det är för vapen som har använts. Ingen är gripen för brottet i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen