Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 april 21.27

08 april 19.14, Skadegörelse, Västerås

Ambulanspersonal larmade polis

Ambulanspersonal hade blivit skickade på ett hjärtstopp på Traversgatan men när de kom dit möttes de i stället av en väldigt aggressiv man. Mannen var så pass våldsam att ambulanspersonalen inte lyckades rå på honom, de tryckte därför på sina larm. Flera polisresurser skickades till platsen och under tiden hade ambulanspersonalen lyckats låsa in mannen i lastutrymmet i ambulansen. När patrullerna kom dit var mannen så pass våldsam att ambulansen gungade fram och tillbaka. Efter lite kraftsamling lyckades patrullerna säkra upp mannen och han kunde sedermera köras mot akuten för närmare kontroll av hans tillstånd. Mannen hade sparkat sönder en hel del utrustning i ambulansen varför han misstänks för skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen