Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 april 11.26, Rattfylleri, Vaggeryd

Man misstänkt för drograttfylleri, fortkörning och narkotikabrott.

09.45 En polispatrull i en civil polisbil rapporterade till ledningscentralen att de följde efter en bilist som körde väldigt fort på E4 norrgående i södra delen av Jönköpings län.

10.08 Patrullen hade fått stopp på föraren i höjd med Klevshult, Vaggeryds kommun. Poliserna uppfattade mannen som narkotikapåverkad, så han misstänktes för drograttfylleri. Mannen, som är i 30-årsåldern, togs med för provtagning.

11.03 Föraren misstänktes även för narkotikabrott (innehav) och hastighetsöverträdelse. Han körde i cirka 210 km/h och fick sitt körkort omhändertaget. Polisen beslagtog nycklarna till bilen enligt Polislagen §24a, för att förhindra fortsatt brottslighet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen