Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 april 17.20

09 april 16.33, Trafikolycka, Burlöv

E6, mellan trafikplats Kronetorp och trafikplats Sunnanå. Två bilar i kollision.

Polis, ambulans och räddningstjänst kallas till platsen med anledning av en kollision mellan två bilar. Enligt initiala uppgifter har en bil i samband med olyckan kommit över på motsatt körriktning. Trafiken är påverkad på platsen. Skadeläget är okänt.

16.45 Trafiken stängs av helt. Två bilar är inblandade. En bil står i norrgående körriktning och en står i södergående körriktning.

16.50 Flera bilar har kört ihop. I samband med detta blir en av bilarna påkörd av en lastbil som gör att bilen åker över i motsatt körbana. Bärgare är beställt till tre bilar och en lastbil. Skadeläget är fortfarande okänt.

16.55 Klippning pågår på en av bilarna för ett säkert uttag av en person. Prognos för arbetet på platsen är till klockan 17.25.

17.15 Två personer är avförda till sjukhus med ambulans.

17.20 Södergående körriktning är helt öppen för trafik. Ett körfält i norrgående körriktning kommer att öppnas inom kort.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen