Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 april 19.35

09 april 18.03, Arbetsplatsolycka, Nora

En olycka har inträffat på Orica Mining Services i Gyttorp.

Det har kommit in information om en olycka på Orica i Gyttorp. Det är i nuläget oklart vad som har hänt och om någon är skadad eller ej.

Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen.

Händelsen kommer uppdateras.

UPPDATERING

Kl. 18.23. Det skall ha skett någon typ av explosion och i vart fall en person skall vara skadad, dock oklart hur allvarligt.

Kl. 18.45. En person har förts till sjukhus med ambulans med i nuläget oklara skador. Flera andra personer var i närheten vid händelsen men de skall inte vara skadade.

Kl. 19.33. En förundersökning gällande arbetsmiljöbrott har inletts av miljöåklagare. Platsen kommer spärras av för teknisk undersökning samt att polisen kommer hålla förhör med de personer som eventuellt kan ha kännedom om det som har hänt

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen