Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 april 19.11

09 april 18.51, Försvunnen person, Mjölby

Polisen önskar allmänhetens hjälp i sökandet efter försvunnen förvirrad man.

17:40 Polisen kontaktades av personal på ett äldreboende i Mjölby gällande en man som försvunnit från boendet under eftermiddagen.

Mannen sågs senast på boendet på Hultvägen klockan 13:40.

Polisen söker i området efter mannen. Lokaltrafik och taxi har fått information om att mannen är försvunnen, och de håller ögonen öppna.

Den saknade mannen är i 70-årsåldern och kan uppfattas som förvirrad. Han är ungefär 165 cm lång, har kort grått hår och kort skäggväxt. Sist han sågs var han klädd i mörkblå fleecejacka, ljusgrå byxor och svarta skor.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha sett mannen. Tips tas emot på regionledningscentralen via telefon 114 14, eller 112 om läget är akut.

UPPDATERING:

19:04 Mannen är anträffad i SKänninge vid god vigör. Han återförs av polispatrull till boendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen