Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 april 19.31, Misshandel, grov, Varberg

En man uppges ha blivit misshandlad vid Håsten.

Polisen får in samtal via SOS där vittnen sett en man slå en annan man i huvudet med någon typ av rör. Händelsen uppges ha inträffat vid Trädlyckevägen, vid en cykelbana. Den skadade ska ligga kvar på platsen och den som slagit har troligen lämnat platsen springande.  

Polis och ambulans larmas till platsen.

Polis finns på plats, ambulans kommer att ansluta. Den skadade mannen hittas på platsen.Tillståndet för den skadade är för närvarande inte känt.

Polisen finner ett järnrör på platsen som troligen använts av gärningsmannen. Det kommer även fram uppgifter på en eventuell gärningsman.  

Den skadade avförts med hjälp av ambulans till sjukhus, tillståndet okänt. Polisen söker i närområdet efter den misstänkta mannen som lämnat platsen. Polisen har även varit på plats och sökt med hund.

Ännu ingen gripen.

Kl 20.55: En misstänkt gärningsman har gripits i en bostad vid Håstens torg.  

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen