Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 april 20.13, Rån, Linköping

Personrån, Rydsskogen.

18:57 Polisen larmades till Rydsskogen där en man ska ha ryckt en datorväska från en person. Gärningspersonen lämnade platsen springande med målsägandens datorväska över axeln. Händelsen rubriceras som rån.

Brottsplatsen beskrivs vara på en cykelväg i södra delarna av skogen, på motsatt sida från McDonalds i Ryd.

Den som drabbats, en kvinna i 25-årsåldern, har inte skadats fysiskt men uppger att hon blev rädd. 
 
Gärningspersonen sprang från platsen längs en cykelväg som leder till Ryds motionscenter.

Gärningspersonen beskrivs som en man mellan 20-30 år. Han ska ha ljusbrun hudfärg och mörkt hår. Han ska vara renrakad i ansiktet. Håret ska vara långt på ena sidan och kort på andra. Kläderna beskrivs som svarta träningskläder. Den tillgripna datorväskan av är svart och innehåller en dator av märket Apple. 

Flera polispatruller har sökt efter gärningspersonen men ännu finns ingen gripen eller misstänkt.  

Polisen är mycket angelägen om att komma i kontakt med personer som har sett rånet eller gärningspersonen. Kontakta Polisens regionledningscentral på telefon 114 14 eller 112.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen