Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 april 21.31, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Ett urval av kvällens händelser

16:23 Sundsvall

Samtal inkommer från Nacksta om bråk i bostad. Flera patruller åker till platsen. Gärningsmannen en man född 77 grips av patrull på platsen.

Polisen skriver anmälan misshandel och har hållit förhör.

 

16:45 Sollefteå

Samtal inkommer om att en kvinna har blivit påkörd i anslutning till ett övergångsställe. Kvinnan har tagit sig hem och ringer därefter polisen. Polisen åker till kvinnan och upprättar en anmälan trafikolycka smitning. Polisen har inga uppgifter om skador.

 

17:04 Sundsvall

Samtal inkommer om att en butikskontrollant ertappat en snattare född 95. Patrull åker till platsen skriver anmälan om ringa stöld samt har hållit förhör.

 

17:40 Härnösand

Samtal inkommer om att en Sälkut har krupit upp från vattnet och in i skogen. Polisen har inga ytterligare uppgifter om sälens förehavande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen