Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 augusti 07.38

01 augusti 02.06, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Följande händelser finns att rapportera.

21:17, fjällräddning, Kurravaara

Polis larmades med anledning av att en man i 55-års åldern ramlat och skadat nacken i terrängen norr om Kurravaara. Ambulanshelikopter kunde inte landa i området så fjällräddare larmades ut och de kunde landsättas av privat helikopter i närheten av den skadade mannen. Fjällräddaren överlämnade mannen till ambulanspersonal under natten. 

Uppdatering av Peder Jonsson klockan 07:30

00:04 Rattfylleri Luleå. Patrullen stoppar och kontrollerar ett fordon på Bergnäset. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han tas med för provtagning och förhör. Mannen är misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

01:25 Skadegörelse Kalix. Bil som brunnit längs väg 398. Polis har varit på plats, anmälan skadegörelse genom brand.

06:13 Trafikolycka Luleå. Två bilar i olycka på E4 vid södra Gäddvik. Oklart skadeläge.  Ena bilen har åkt i diket och den andra bilen står kvar på vägbanan. Den ena bilen ska ha kört in i den andra bilen bakifrån. Polis har hållit förhör. Föraren i den påkörande bilen delgiven misstanke om vårdslöshet i trafik. Vid 07:20 var vägen åter framkomlig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen