Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 augusti 09.31, Sammanfattning kväll och natt, Rättvik

Kvällen och natten har varit ungefär som det brukar under Classic Car Week i Rättvik.

Ett axplock ur händelserapporterna visar att 8 personer omhändertagits p.g.a. berusning, 30 personer har avvisats enligt Polislagen och en person avlägsnats enligt Polislagten.

en drograttfyllerist ertappades och 8 st ordningsbot urfärdades för diverse förseelser. 598 direktförverkanden av alkohol har genomförts enligt preliminära uppgifter.

04.38 inkom larm om ett slagsmål i centrala Rättvik efter riksvägen. Polispatrull kunde identifiera flera misstänkta och målsägande personer. Knogjärn har tagits i beslag. Ärendet är färskt, men kommer sannolikt att resultera i två anmälningar om misshandel och två brott mot lagen om knivar och andra farliga föremål. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen