Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 augusti 14.47, Stöld/inbrott, Fagersta

En villa i Kolarbyn, Lerduvegränd, har haft inbrott. Inbrottet har skett under det senaste dygnet.

Målsägaren som kontaktade polisen har konstaterat att någon har sökt igenom huset.

Polisen kommer att genomföra en teknisk undersökning av brottsplatsen.

Det är okänt vad som har tillgripits från villan vid anmälningstillfället. Målsägaren återkommer med en detaljerad lista på tillgripet gods senare.

Vid inbrott i fastigheter och bostäder är det viktigt att man som målsägare eller anmälare inte rör sig så mycket på brottsplatsen innan polis kommer dit.
Polisen söker efter spår från gärningsmän på brottsplatserna. Med dagens teknik så är det små saker man försöker att säkra. Därför är det viktigt att så få som möjligt rör sig på en brottsplats. Kan man så ska man inte gå in på brottsplatsen före polisen.

Tips eller iakttagelser kring inbrottet på Lerduvegränd kan lämnas till polisen på telefon 114 14 eller så kan man maila till https://polisen.se/kontakt/mejla-region-Mitt/

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen