Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 augusti 15.49, Sammanfattning dag, Jönköpings län

Sammanfattning dag i Jönköpings län.

Dagen har varit relativt lugn i länet. Ett par ärenden finns att nämna:

07.16 Ett företag i byggbranschen i Axamo, Jönköping, upptäckte att de hade haft inbrott. Någon ska ha brutit upp en dörr och ett fönster och stulit bl.a. en högtryckstvätt och ett tiotal elverktyg, såsom skruvdragare, borrmaskiner och cirkelsågar. Värdet på det stulna är oklar. Polisen har varit på platsen och gjort en teknisk undersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

09.13 Polis och ambulans larmades till en arbetsplatsolycka på landet utanför Gränna, Jönköpings kommun. En hantverkare hade fallit från en byggnadsställning, från cirka 2-3 meters höjd. Det var en man i 40-årsåldern. Han ska ha drabbats av en fraktur i ett ben och fördes med ambulans till sjukhus. Polisen har dokumenterat omständigheterna kring olyckan och upprättar en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka, för att utreda om något brott är begånget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen