Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 augusti 16.40, Trafikolycka, personskada, Strängnäs

Kökrock på länsväg 223.

14.32 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på länsväg 223, vid Mariefred, Strängnäs kommun.

15.00 Polis på plats. Det var en kökrock där flera trafikanter stod still på länsväg 223 vid infarten till Läggesta återvinningscentral. En bilist körde då in i en annan bil bakifrån.

Två personer i den påkörda bilen fördes till sjukhus med ambulans. En man i 75-årsåldern som klagade på nacksmärtor och en kvinna i 80-årsåldern som ska ha varit lindrigt skadad. Bilen fick klippas upp för att mannen skulle kunna tas ut på ett säkert sätt.

Den som körde på var en kvinna i 30-årsåldern. Hon ska inte ha blivit skadad.

Polisen upprättar en anmälan om trafikbrott för att utreda om något brott är begånget. Misstanken rör att ej ha iakttagit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen