Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 augusti 19.16, Trafikbrott, Norrköping

Man skadades i olycka med buss.

17.28 Polisen fick samtal om att en man hade skadats när han skulle gå på en buss vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Bussen var i rullning och mannen skulle ha ramlat, men busschauffören skulle då ha kört vidare utan att stanna. Ett vittne larmade polisen om detta.

17.43 Det var en linjebuss och polisen lyckades få reda på var bussen befann sig. Polisen fick stopp på bussen vid Herstadberg. Bussen kördes av en man i 60-årsåldern. Han var oförstående till det inträffade, men är misstänkt för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Händelsen kommer att utredas av polis för att visa om något brott är begånget.

Den påkörda mannen är i ungefär samma ålder och togs omhand på akutmottagningen på Vrinnevi. Han ska ha skadat ett finger och fått skrapsår på kroppen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen