Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 augusti 05.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt mellan klockan 00-05

Under natten har polisen i Östergötlands län hanterat 35 händelserapporter. 3 personer har blivit omhändertagna. Natten har varit lugn och inga större händelser finns att rapportera mellan dessa klockslag.

Tidigare under kvällen greps en person för mordförsök på en polisman i Linköping vilket har rapporterats om tidigare. Den gripne mannen finns nu i arresten hos polisen i Linköping efter omplåstring på US och kommer att förhöras under morgonen. En åklagare kommer att besluta om mannen skall anhållas eller inte. De inblandade poliserna mår efter omständigheterna bra och har inte skadats fysiskt.

 

Under kvällen greps en kvinna född -78 för misshandel. Misshandeln skall ha skett i en lägenhet i Tannefors och två målsägande skall vara drabbade. Målsägandena behövde inte uppsöka sjukhus.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen