Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:32 Stöld/inbrott, Umeå
Larm inkommer från en pizzeria på Västerslätt. En ruta är krossad och en person har sett springa från platsen. Kassaapparaten saknas. Patrullen har gjort en brottsplatsundersökning och upprättar anmälan om stöld genom inbrott.

02:24 Stöld, Umeå
Polisen får samtal om inbrott i bilar på en camping i Umeå. Tre personer har setts springa från platsen och initialt saknas en plånbok. Patrullen upprättar anmälan om stöld ur bil.

03:58 Motorfordon anträffad stulen, Sorsele
Polis kontrollerar en adress i Sorsele där de påträffar en stulen hjullastare. Platsen avspärrad för en teknisk undersökning och traktorn tagen i beslag. Ägaren kontaktad. Traktorn stals i Bastuträsk den 23 juli och värdet uppskattas till 900 000 kronor.

04:19 Misshandel, Norsjö
Polis kallas till en adress i Norsjö kommun med anledning av en misshandel. En man i 40-årsåldern omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för misshandel. Mannen och kvinnan har en relation.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen