Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

00.40 Halmstad, skadegörelse
På Andersberg har någon krossat två fönster i en bostad. I samband med händelsen lämnade någon platsen på en moped. Anmälan om skadegörelse.

02.03 Halmstad, bråk
Larm om större bråk utanför Harrys. Enligt inringaren är det cirka 10 personer inblandade i bråket. När polisen anländer har det lugnat ner sig och många av de inblandade har gått därifrån. En kille i 18-årsåldern anmäler att han blivit misshandlad och han körs hem av en polispatrull. En anmälan skrivs.

03.42 Halmstad, narkotikabrott
På Gustavsfältsvägen kontrolleras två personer av polisen. En av dem, en kvinna i 25-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad och tas med för provtagning. En anmälan om ringa narkotikabrott skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen