Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 augusti 12.59

11 augusti 07.40, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser.

21:04 Misshandel Sollefteå. Man som ska ha blivit misshandlad av annan man i Junsele. Inget sjukvårdsbehov. Polis har varit på plats och hållit förhör. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

23:21 Misshandel Sundsvall. Bråk på boende utanför Sundsvall. Polis som kommer till platsen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

02:17 Stöld/inbrott Sundsvall. Inbrott i restauranglokal i Birsta under natten. Oklart vad som stulits. Patrull upprättar anmälan.

02:27 Motorfordon anträffat stulet Sollefteå. I samband med stopp och kontroll avviker ett fordon från platsen. Vid 02:39 stoppas bilen och föraren grips. Bilen bärgas från platsen. I bilen påträffas stöldgods från ett tidigare bostadsinbrott. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

02:41 Trafikolycka Härnösand. Singelolycka vid Ytterfälle. Två personer inblandade. Ingen uppgift om att någon ska ha behövt vård. Anmälan trafikolycka.

03:51 Misshandel Sundsvall. Man som ska ha blivit misshandlad av okänd gärningsman i Stenstaden. Ingen uppgift om sjukvårdsbehov. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan misshandel.

Uppdatering 12:58

Mannen som greps klockan 02:39 misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld har nu anhållits av jouråklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen