Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 augusti 20.23

11 augusti 16.40, Mord/dråp, försök, Landskrona

Kontroll, Ödmanssonsgatan.

Polis skickas till Ödmanssonsgatan efter larm om en man, som enligt initiala uppgifter stickskadadats. Gärningsmannen har efter händelsen lämnat platsen, i nuläget på oklart sätt. Den skadade mannen ska ha förts med bil till sjukhus innan polis anländer till platsen, och polispatrull skickas till sjukhuset. Vad som misstänks vara brottsplats, utomhus på Ödmanssonsgatan / Bredagatan, spärras av, och polis håller förhör med eventuella vittnen.

17.45 Den skadade är en 30-årig man. Skadeläget är okänt. Polisen arbetar fortsatt på brottsplatsen med utredningsåtgärder. Det finns ingen gripen misstänkt för händelsen, som rubriceras som försök till mord.

19.29 Polis har genomfört en brottplatsundersökning, och avspärrningen är hävd. Det finns fortsatt inga uppgifter om skadeläge på den knivskurne mannen.

20.22 Mannen vårdas för allvarliga skador. Han har inte kunnat förhöras av polis. Det finns ingen gripen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen