Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 augusti 20.43, Rån, Staffanstorp

Rån i bostad, Staffanstorp.

Polis skickas till en adress i Staffanstorp där ett rån inträffat. En dam har befunnit sig utanför sin bostad, när två män med pistolliknande föremål och kniv kommit till adressen. Männen ska ha sökt igenom hennes bostad, varefter de försvinner springandes från platsen. Männen beskrivs som mörkt klädda med maskering för sina ansikten. Männen ska ha tillgripit smycken och mobil från bostaden i samband med rånet. Damen ska inte ha fått några fysiska skador vid händelsen. Polis arbetar på platsen och söker i området med hundpatrull och radiobil.

Männen ska vid ca kl. 20.40 ha sprungit mot Triangelvägen i Staffanstorp där troligen ett fordon väntat. Iakttagelser gjorda av allmänheten i området före och efter tidpunkten för händelsen tas tacksamt emot av polisen via växeln på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen