Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

02.50 Varberg, narkotikabrott
En man i 25-årsåldern uppträder narkotikapåverkat inne på en restaurang på Kungsgatan, polis kallas till platsen. Mannen tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt innehav.

02.56 Halmstad, stöld genom inbrott
Ett larm går på Eketånga Montessoriskola, på plats kan ett inbrott konstateras. Mycket tyder på att I-pads stulits, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs.

03.17 Kungsbacka, skadegörelse
En ung man som blir utslängd från en restaurang på Vallgatan ses därefter krossa en ruta i en intilliggande lokal. Polis kan omhänderta mannen för fylleri. Mannen misstänks för skadegörelse, en anmälan skrivs.

04.48 Halmstad, stöld genom inbrott
Okänd person har genom ett fönster tagit sig in i en glassbar på Bräckagårdsvägen, i nuläget oklart vad som stulits. Spaning utan resultat, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen