Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 augusti 07.11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt

En natt med många inkommande ärenden, c:a 300 händelserapporter har upprättats i polisens system under natten. De flesta händelser har varit av rutinkaraktär. 47 personer har frihetsberövats med anledning av fylleri och ordningsstörningar och tre personer har gripits misstänkta för brott.

   

Kl 22.48, Eskilstuna, Skogsängsgatan. En man misshandlad med tillhygge. Tre gärningsmän har setts springa från platsen.  Målsägande ej allvarligt skadad.

Kl  22.56, Vingåker.  En kvinna boende på adressen kommer till en granne och uppvisar skador på kroppen. Patrull håller förhör med kvinnan och då framkommer det att det är kvinnans man som misshandlat henne. Mannen är kvar i den gemensamma bostaden och kunde gripas av polis på platsen.

Kl 22.00,  E4  Linköping, Tallboda.  Tre bilar inblandade i trafikolycka, mycket begränsad framkomlighet på platsen. Några personer skadade och  ligger på vägbanan. Under en tid var E4:an helt avstängd i södergående riktning och endast ett körfält i norrgående riktning öppet.  Fem  personer avförda till sjukhus med oklara skador. Olyckan beror sannolikt på att en bil stannat på E4 med motorproblem och sedan blivit påkörd.

 

Kl  02.35,Linköping.  Kvinna som aktiverat sin larmtelefon på grund av att en man sökt upp henne på hennes adress och gett sig på henne.  Mannen  kunde gripas av polis på plats misstänkt för överträdelse av besöksförbud och misshandel. Kvinnan inte allvarligt fysiskt skadad.

Kl 21.16, Huskvarna. En kvinna ringer till sos och uppger att hon ramlat hemma och skadat sig. Situationen på plats gör att polisen misstänker att kvinnan misshandlats av sin man och han grips på plats. Kvinnan förs med ambulans till sjukhus för vård då hon har åsamkats skador i huvudet. Teknisk undersökning på brottsplatsen kommer att genomföras med kriminaltekniker i syfte att säkra spår och bringa klarhet i händelsen.

Kl  01.46, Gislaved. Förare av en personbil som vägrar stanna på polismans tecken.  Ett förföljande påbörjas och precis innan Gislaved kör bilen av vägen och föraren springer från platsen. En av polisens hundpatruller påbörjar spårning efter föraren och denne kan lokaliseras efter spårning med hund. Föraren är i nuläget misstänkt för diverse trafikbrott.

 

Kl 04.28, Jönköping, resecentrum.  Kvinna i 20 års åldern uppger att hon blivit sexuellt ofredad  av två personer då hon satt och väntade på en buss. Gärningsmännen har  försökt ta av henne jackan och därefter tafsat på henne.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen