Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 augusti 07.17, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:52 Olaga hot Gällivare. Man gripen misstänkt för olaga hot. Han ska ha hotat en annan man med ett tillhygge. De inblandade är bekanta med varandra. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

02:07 Misshandel Boden. Knapphändiga uppgifter, polis har varit på plats för anmälningsupptagning.

02:18 Misshandel Luleå. Bråk mellan två män på en fest, inget ambulansbehov. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan skadegörelse och misshandel.

03:09 Misshandel Boden. Man som misshandlat en kvinna som han har en relation till. Polis beordras till platsen. Mannen gripen och senare anhållen av jouråklagare misstänkt för skadegörelse och misshandel.

03:33 Trafikolycka Boden. Singelolycka, bil som voltat på väg 356 strax utanför Boden. Sex personer inblandade, samtliga ute ur bilen. Samtliga personer förda med ambulans till sjukhus, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården.

En morgon utan akuta händelser.

Uppdatering rörande trafikolyckan i Boden

I nuläget är föraren misstänkt för rattfylleri och olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen